Rețetă papanași cu brânză de vaci

INGREDIENTE

  • 500g branza de vaci
  • 2 oua
  • 1,2 linguri de bicarbonat de sodiu
  • cu putina zeama de lamaie
  • 3 linguri de zahar
  • putina sare
  • faina cat cuprinde
  • 1 plic zahar vanilat

PAȘI

Pentru această rețetă papanași cu brânza de vaci, pașii de urmat sunt:

  • Branza de vaci am maruntit-o bine ,am adaugat ouale ,vanilia ,zaharul ,sarea si bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de la o lamaie.
    Am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina ,turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale .Aluatul, l-am dat la frigider timp de 2 ore.Apoi am format bilute din aluat si le-am pus intr-o tigaie in ulei fierbinte.
reteta papanasi cu branza de vaci

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne