INGREDIENTE
- 1 pachet piscoturi de sampanie
- 1 ciocolată
- 500 ml lapte
- 3 galbenusuri
- 3 linguri de zahar
- 50 g amidon de porumb
- 1 esenta de vanilie
PAȘI
Aceștia sunt pașii extrem de ușori de urmat pentru a găti eclere false:
- Scobim piscoturile cu o linguriță.
Crema
Punem 300-350 ml lapte la fiert.Galbenusurile le frecam cu zahărul, zahărul vanilat/esenta de vanilie si amidonul. Treptat adăugăm laptele rămas, omogenizam bine.Cand laptele a inceput sa fiarbă, adăugăm compozitia de galbenusuri si amestecăm continu pana se îngroașă. Lăsăm crema sa se răcească 10-15 minute.
Insiropam piscoturile cu suc/compot de fructe.
O data insiropate, umplem cojile cu crema de vanilie. Deasupra punem un alt piscot pe care il glazuram cu ciocolată topită pe bain marie. Porția delicioasă de eclere false este gata!