INGREDIENTE
- Foaie prăjitură cu blat de nucă:250 gr faina 140 gr untura, 70 gr zahar,1ou,1plic praf de copt,smantana cat cuprinde .
- Blat : 6 oua ,250 gr zahar, 200 gr nuci macinate ,3 ling faina.
- Crema: 100 ml cafea naturala, 150 gr zahar si 2 ling cacao, 3 galbenuse,150 gr zahar praf.
PAȘI
Pentru prăjitura cu blat de nucă, vișine și cremă de cafea:
- Se face o foaie care se intinde in tava peste ea se pune gem de capsuni si visine sparte.
- Se face un blat din 6 oua ,250 gr zahar, 200 gr nuci macinate ,3 ling faina se toarna peste visine si se coace la foc potrivit cam 30-35 minute.
- 100 ml cafea naturala se fierbe cu150 gr zahar si 2 ling cacao.Cand s-a racit se amesteca cu 3 galbenuse si 150 gr zahar praf si la urma 1 rama sau unt.