Rețetă prăjitură cu brânză dulce de vaci și mure

INGREDIENTE

  • 2 pachete foi de patiserie
  • 2 galetuse branza dulce de vaci
  • 7-8 oua
  • 200 g zahar
  • 3-4 linguri gris
  • 3-4 linguri de zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 3-4 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • mure
  • creion pt decorat cu glazura rosie

PAȘI

Pentru această rețetă prăjitură cu brânză dulce de vaci si mure, trebuie să:

  • O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie, le intepam cu furculita. Branza de vaci o amestecam cu ouale, zaharul, zaharul pudra, zaharul vanilat, esenta, grisul. Compozitia rezultata o repartizam peste foile de patiserie, niveleam frumos, apoi adaugam murele, spalate si scurse bine. Dam la cuptorul preincalzit in prealabil, circa 40 minute, la foc mic-mediu. Scoatem tava si lasam la racit. Cand s-a racit, portionam prăjitura cu brânză dulce de vaci si mure dupa plac si facem mici punctulete cu creionul pentru decorat.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne