INGREDIENTE
- 200 gr. orez bio( e maro la culoare),0,500 gr piept de curcan,1 morcov mare,1 patrunjel,o telina mica,1 ceapa mare,2 linguri de pasta de gogosari (facuta in casa),frunze patrunjel si marar, sare si piper.
PAȘI
Pentru o porție de orez cu piept de curcan, trebuie să urmezi pașii de mai jos:
- Intr-o craticioara se pun la calit morcovul,patrunjelul,ceapa si telina taiate cubulete in putin ulei.Pana se calesc putin pieptul de pui se taie cubulete si se adauga peste legume.
- Pui pasta de gogosari si apa si se lasa la fiert pana se fierbe pieptul pe jumatate si apoi adaugi orezul in prealabil spalat mai pui apa si lasi la fiert 45-50 minute.
- La sfarsit adaugi verdeata (frunze de marar si patrunjel taiate marunt) si sarea si piperul – și gata, poți servi liniștit/ă o porție de orez cu piept de curcan.