INGREDIENTE
- 4 oua
- 4 lg smantana
- sare, piper
- 250 g cascaval
- 250 g sunca
- un ardei kapia rosu
- patrunjel verde
- 5 lg faina
- 1 plic praf de copt
- 2 lg seminte dovleac
- 1 lg seminte floarea soarelui
PAȘI
Pentru un delicios chec aperitiv cu cașcaval:
- Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare iar ardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.
- Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea.
- Acest chec aperitiv cu cașcaval se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!