Rețetă cheesecake cu vișine (jeleu)

INGREDIENTE

  • 200 gr biscuiti digestivi, 100 gr unt, 500 gr branza proaspata de vaci, 300 gr smantana, 2 linguri faina, 150 gr zahar, 2 oua, esenta de lamaie,dulceata de visine, tort gelee

PAȘI

Pentru o felie delicioasă de cheesecake cu vișine (jeleu), trebuie să:

  • Pisam biscuitii si ii amestecam cu untul topit. Tapetam cu ei in strat subtire o tava de copt cu peretii detasabili si dam la cuptor pentru 10 minute. In acest timp mixam branza cu zaharul, esenta, faina, smantana si apoi pe rand cate un ou si amestecam bine. Turnam in tava peste biscuiti si dam la cuptor pentru 60 de minute sau pana cand se coace pe margini. Se lasa la racit. Pentru jeleul de visine preparam tortul gelee conform instructiunilor, amestecam cu delceata de visine si punem pe deasupra prajiturii. se da la racit pentru cateva ore. Acest cheesecake cu vișine (jeleu) este pur și simplu delicios!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne