INGREDIENTE
- Compoziție prăjitură spirală:
- 1-3/4 căni de făină
- 32 de grame de drojdie proaspătă Secretul Bunicii
- 2 linguri de zahăr
- 1/2 lingurițe de sare
- 3/4 căni de apă foarte caldă
- 2 linguri de margarină sau unt topit
- Topping
- 330 de grame de ciocolată de casă topită sau ciocolată neagră topită.
- Glazură prăjitură spirală:
- 1 cană de zahăr pudră
- 1-2 linguri de lapte
PAȘI
Pentru o delicioasă prăjitură cu spirală de ciocolată de casă, rețeta simplă de urmat este:
- Într-o tavă de plăcintă (22x30cm), bine unsă, amestecați ingredientele pentru compoziție. Peste compoziție turnați ciocolata topită. Cu ajutorul unei scobitori desenați spirala direct în copoziție.
- În cuptorul neîncălzit puneți tava. Dați cuptorul la 176 de grade și lăsați timp de 30 de minute sau până ce prinde o culoare ușor arămie și este tare în centru. Lăsați la răcit 10 minute apoi aplicați glazura.
- Glazura este ușor de făcut, doar amestecați ingredientele.