Rețetă turte cu cașcaval la tigaie

INGREDIENTE

Pentru o porție delicioasă de turte cu cașcaval ai nevoie de:

  • 150 g Cașcaval
  • 150 g Făină
  • 200 g Iaurt (2,5%)
  • jumatate lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • jumatate linguritebicarbonat de sodiu

PAȘI

  • Într-un bol turnați iaurtul puțin călduț, apoi adăugați sarea, zahărul și bicarbonatul de sodiu. Amestecați puțin și lăsați 5 minute să intre în reacție bicarbonatul de sodiu cu iaurtul.Dați cașcavalul printr-o răzătoare mică. După care adăugați-l împreună cu făina peste amestecul de iaurt. Frământați blatul bine timp de 3 minute, apoi tăiați-l în 6 bucăți egale. Întindeți cu făcălețul fiecare bucată.Într-o tigaie cu puțin ulei încins prăjiți turtele la foc mic, acoperindu-le cu un capac

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne