INGREDIENTE:
Aluat tartă cu Nutella:
- 500 g faina
- 200 ml lapte
- 4 linguri zahar
- 20 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
- 2 linguri untura
- 1 ou
- esenta de vanilie
- coaja de lamaie
- un praf de sare
Umplutura tartă cu Nutella:
- 400 g branza de vaci
- 3 oua
- 4 linguri nutella
- 250 g cirese
- 100 g mango
- 1 ou
- 1 lingura zahar
PAȘI:
Pentru o delicioasă tartă cu Nutella, pașii care trebuie urmați sunt:
- Intr-un bol cernem faina,adaugam zaharul,sarea,coaja de lamaie si amestecam bine,facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut,untura,esenta,oul batut.
- Amestecam adaugand treptat laptele caldut pana ce rezulta o coca omogena si care nu se lipeste de maini.
- Acoperim si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul. Umplutura-intr-un bol batem ouale cu branza,nutella Intindem aluatul intr-o foaie rotunda,asezam in tava tapetata cu hartie de copt,adaugam in mijloc umplutura,inchidem marginile aducandu-le spre centru,adaugam ciresele fara samburi,bucati de mango.
- Lasam sa se odihneasca 10 min dupa care ungem cu oul batut cu zaharul, Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.
- Poftă bună!