Rețetă chec

INGREDIENTE

  • Faina zahar oua

PAȘI

Pentru un chec delicios, numai bun de pus pe masă, trebuie să:

  • 1 Pregatim ingredientele pt doua checuri eu folosesc 8 oua 6 l faina zahar 6 l .1 praf de copt 3 l cacao .20 ml ulei 2.Separam ouale .albusele le batem bezea cu zaharul .duoa adaugam galbenușele .omigenizam .uleiul .dupa turnam faina amestecata cu praful de copt si cernuta in ploaie amestecand usor de jos in sus cu o paleta .pregatim tigaiile pt copt tapetate cu faina .si incepem a pune compozitia .Dar inainte separam compozitia in doua parti egale .una ramane falbena iar in cealalta adaugam cacao si omigenizam..si incepe a pune in mijlocul tigai de chec o lingura compozitie galbena ,una cu cacao si tot asa pana terminam ambele compozitii.le introducem la cumptor .si facem testul cu scobitoarea pt a vedea cand e gata .eu am tinut la aragaz clasic treapta 2 , 25 minute .

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne