INGREDIENTE
Vrei să gătești gofri ca la carte? Iată de ce ai nevoie:
- 2 oua
- 100 gr unt moale
- Jum de pahar cu lapte
- 4 linguri faina
- 2 linguri zahar
- 1 plic zahar vanilinat
- Jum de plic de praf de copt
- Sare
- Fructe de vara: zmeura, piersici, cireșe
PAȘI
Pentru un platou plin de gofri (cu fructe de vară), ai nevoie de următoarele:
- Se separa albușul de galbenus
- Se amesteca gălbenușul cu zaharul, zaharul vanilinat, untul, si treptat se Adaugă laptele (foarte atent) apoi faina si se amesteca
- Se bate albușul cu sarea si usor, treptat se Adaugă cealalata compoziție. compoziția
- Se toarnă aluatul intr-o forma de gofri si se coace 15-20 min in cuptor la 150 grade, deja preîncălzit.
- Se răstoarnă si se aseaza fructele in pătrățele
- Se lasa la racit apoi se serveste
- Pofta buna!