INGREDIENTE
- 330 g de faina
- 200 g de capsuni ( daca sunt congelate -350 g)
- 190 g de zahar
- 135 ml lapte
- 50 ml ulei
- 10 g praf de copt
- 3 oua
- un praf de sare
PAȘI
- 1. Pentru a face briose cu capsuni, faina, zaharul, sarea si praful de copt se amesteca intr-un castron. Separat in alt bol se amesteca laptele, uleiul si ouale. Se bat cu furculita pentru a se desface ouale bine si a se amesteca cu restul ingredientelor lichide. Acestea se adauga peste ingredientele uscate si se amesteca bine cu o paleta de silicon pana la omogenizarea completa a lor. Se adauga capsunile taiate cubulete si bine stoarse daca sunt congelate. 2. Se pregatesc formele de briose. Se ung fiecare cu putin ulei apoi se pune cu o lingura din compozitie in formele de copt. 3. Se da tava la copt la 200 grade pentru 15 minute. Se pot verifica si cu scobitoarea, daca scobitoarea iese curata ele sunt gata coapte.