Rețetă chec cu înghețată și cireșe

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurtita praf de copt
  • aroma de vanilie sau rom
  • 2 lingurite cacao
  • inghetata 400 gr
  • cirese 200gr

PAȘI

  • 1. se separa albusul de galbenus, albusul se bate cu mixerul pana este tare. se adauga praful de sare
  • 2. se adauga treptat galbenusurile si apoi zaharul
  • 3. se adauga faina si se amesteca cu o spatula foarte usor pana se incorporeaza faina. se adauga cacao si esenta dorita
  • 4. se pune la cuptor preincalzit . 180 grade aprox 20 min. timpul poate varia. Se face verificarea cu scobitoarea.
  • 5. se lasa la racit,se scobeste usor miezul. se adauga inghetata si ciresele fara samburi !
  • Checul cu cirese se pune in congelator si se serveste de preferinta… cand aveti pofta 🙂

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne