INGREDIENTE
- 4 oua
- 4 linguri faina
- 4 linguri zahar
- 1 praf de sare
- 1/2 lingurtita praf de copt
- aroma de vanilie sau rom
- 2 lingurite cacao
- inghetata 400 gr
- cirese 200gr
PAȘI
- 1. se separa albusul de galbenus, albusul se bate cu mixerul pana este tare. se adauga praful de sare
- 2. se adauga treptat galbenusurile si apoi zaharul
- 3. se adauga faina si se amesteca cu o spatula foarte usor pana se incorporeaza faina. se adauga cacao si esenta dorita
- 4. se pune la cuptor preincalzit . 180 grade aprox 20 min. timpul poate varia. Se face verificarea cu scobitoarea.
- 5. se lasa la racit,se scobeste usor miezul. se adauga inghetata si ciresele fara samburi !
- Checul cu cirese se pune in congelator si se serveste de preferinta… cand aveti pofta 🙂