Rețetă cornuri bicolore cu rahat

INGREDIENTE

  • 1kg faina
  • 50 g drojdie Secretul bunicii, 200 g unt,2 oua,1 cana lapte caldut,
  • 100 g zahar,1 lingurita sare,2 plicuri zahar vanilat,coaja de lamaie, cacao,rahat,ou pentru uns

PAȘI

  • Facem maiaua din drojdie amestecata cu 2 linguri zahar,2 linguri lapte cald si putina faina. Dupa ce a crescut framantam un aluat pentru cornuri bicolore din ingredientele date, mai putin untul topit, pe care il vom adauga la sfarsit , cate putin.
  • Impartim aluatul in 2 parti si amestecam una din ele cu cele 2 linguri cu cacao si 1 lingura cu unt topit. Intindem foi, din care taiem cercuri ;suprapunem o foaie cu cacao si una simpla;taiem in 8 triunghiuri, asezam la baza putin rahat si rulam.
  • Asezam rulourile in tava, lasam la crescut, ungem cu ou batut si apoi dam la cuptor. Cand sunt gata mai ungem odata pentru luciu si sa ramana pufoase !

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne