INGREDIENTE
- 4 linguri făină
- 8 linguri zahăr
- 4 ouă
- 1 plic zahă vanilinat
- 0,5 plic praf de copt
- 1 plic budincă de căpșuni
- 0,5 l de lapte
- Căpșuni pentru ornat
PAȘI
- Pentru a face rula cu budinca se separă gălbenușurile de albuș
- Se bate gălbenușul cu zaharul și zaharul vanilinat
- Se bate albușul apoi se toarnă amestecul de gălbenuș și se amestecă ușor cu o lingură de lemn
- Se agaugă făina și praful de copt
- Se preîncălzește cuptorul la 150 grade
- Se întinde pe hărtie de copt aluatul și se bagă în cuptor
- Se lasă la copt aproximativ 8 minute
- Se scoate blatul si se lasă la răcit
- Se prepară budinca de căpșuni cu 4 linguri de zahăr și jumătate de litru de lapte.
- Se unge aluatul cu budinca și se înrolează apoi se lasă la racit.
- Se spală căpșunile si se taie felii.
- Se unge Rulada cu budincă și se orbează cu căpșuni.
- Se taie felii
- Se servește rece
- Poftă bună!