Rețetă brioșe cu Nutella

INGREDIENTE

  • 100 grame unt
  • 300 grame făină
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 linguriță sare
  • 2 ouă
  • 250 ml lapte
  • 6 linguri zahăr
  • 200 grame nutella

PAȘI

  • Pentru a face brioșe cu Nutella, începe prin a  preîncălzi  cuptorul la 200 grade C.
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
  • Lăsați compoziția până devine cremoasă, aproximativ 10 minute.
  • Adăugați peste restul de făină, sare.
  • Într-un bol separat topiți untul și amestecați-l cu laptele, zahărul și ouăle.
  • Aduceți totul împreună. Nu amestecați prea mult, păstrând textura moale și pufoasă. De asemnea, nu o faceți nici lichidă.
  • Puneți compoziția în forme seciale de brioșe și adăugați Nutella peste fiecare. Amestecați întăuntru Nutella cu aluatul.
  • Așezați tava în cuptor și coaceți-le pentru 15 minute.
  • Se servesc calde sau reci, cu lapte sau cafea, pentru cei mari sau mici.
  • Poftă bună!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne