INGREDIENTE
- 100 grame unt
- 300 grame făină
- 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
- 1 linguriță sare
- 2 ouă
- 250 ml lapte
- 6 linguri zahăr
- 200 grame nutella
PAȘI
- Pentru a face brioșe cu Nutella, începe prin a preîncălzi cuptorul la 200 grade C.
- Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
- Lăsați compoziția până devine cremoasă, aproximativ 10 minute.
- Adăugați peste restul de făină, sare.
- Într-un bol separat topiți untul și amestecați-l cu laptele, zahărul și ouăle.
- Aduceți totul împreună. Nu amestecați prea mult, păstrând textura moale și pufoasă. De asemnea, nu o faceți nici lichidă.
- Puneți compoziția în forme seciale de brioșe și adăugați Nutella peste fiecare. Amestecați întăuntru Nutella cu aluatul.
- Așezați tava în cuptor și coaceți-le pentru 15 minute.
- Se servesc calde sau reci, cu lapte sau cafea, pentru cei mari sau mici.
- Poftă bună!