Rețetă – Cum să faci rulouri de pizza

INGREDIENTE

  • 500 grame făină
  • 25 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță zahăr
  • 300 ml apă
  • 4 linguri unt topit
  • 100 ml ketchup
  • 150 grame parmezan
  • 150 grame șuncă
  • Oregano

PAȘI

  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
  • Adaugă sarea, zahărul, făina, apa, untul și amestecă bine, până ce amestecul este omogenizat.
  • Lasă la dospit aluatul pentru 1-2 ore.
  • După 1 și ½ ore presară pe masă făină și frământă aluatul. Întinde-l și apoi adaugă ketchup-ul pe toată suprafața aluatului de rulouri de pizza.
  • Adaugă oregano, apoi parmezanul. Rulează aluatul și taie-l rondele.
  • Așează-le în tavă, peste foaia de copt și lasă-le să se ridice pentru 15 minute.
  • Coace-le pentru 20 minute la 200 grade C.
  • Poftă bună!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne