Rețetă prăjitura fructul pasiunii

INGREDIENTE

  • 2 căni zahăr
  • 1 cană ulei
  • 4 ouă
  • 1 cană suc de fructul pasiunii
  • 3 căni făină
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii

PAȘI

  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
  • Amestecați zahărul cu uleiul. Adăugați drojdia.
  • Separați gălbenușurile de albușuri. Adăugați în uleiul cu zahăr gălbenușurile, unul câte unul.
  • Adăugați sucul de fructul pasiunii și mixați.
  • Puneți și făina și amestecați compoziția, până se omogenizează, circa 5 minute.
  • Bateți bine albușurile și adăugați-le în compoziție. Amestecați cu paleta.
  • Alegeți o tavă înaltă și rotundă, tapițați-o cu unt și făină.
  • Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și coaceți compoziția de prajitura cu fructul pasiunii timp de 50 minute.
  • Presărați zahăr pudră după ce ați scos-o din cuptor.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne