Rețetă rulouri cu brânzică

INGREDIENTE

  • 3 căni făină
  • ¼ căni lapte
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 2 linguri zahăr
  • ¼ pachet unt
  • 2 ouă
  • 1 și ½ căni apă caldă
  • 300 grame cremă de brânză

PAȘI

  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr. Amestecați pentru un minut.
  • Adăugați 1 ou și untul topit.
  • Adăugați jumătate din făină și laptele. Amestecați compoziția. Adăugați restul de făină.
  • Adăugați jumătate din apa caldă și începeți să frământați.
  • Ungeți un bol cu ulei, așezați aluatul bine frământat si lăsați-l la dospit 10 minute.
  • Pregătiți crema de brânză.
  • Împărțiți aluatul în 40 de bucăți. Luați o bucată de aluat și întindeți-o ușor. Așezați o bucațică de brânză înăuntru și închideți aluatul. Rulați-le pe toate separat.
  • Așezați toate bucățile într-o tavă rotundă și înaltă, una lângă cealaltă. Puneți celălalt ou peste, ungându-le. Presărați și puțin susan.
  • Coaceți tava cu rulori cu branza timp de 20-25 minute la cuptor.
  • În locul brânzei, puteți alege brânza de dulce pentru plăcintă. În locul laptelui praf, putți alege lapte lichid, dar măriți cantitatea de făină. Puteți pune esențe, de asemenea.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne