Rețetă cornulețe cu iaurt

INGREDIENTE

  • 150 grame iaurt
  • 100 grame ulei măsline
  • 10 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 ou
  • 3 căni făină
  • 2 lingurițe sare

PAȘI

  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr. Amestecați pentru un minut.
  • Adăugați restul ingredientelor lichide, apoi adăugați restul făinei și amestecați bine.
  • Lăsați la dospit pentru 1 oră.
  • Acoperiți bolul cu un prosop, la loc călduț.
  • Întindeți aluatul de cornulețe cu iaurt subțire.
  • Tăiați-l în triunghiuri și apoi rulați cornurile.
  • Ungeți cornulețele cu un ou bătut.
  • Țineți-le la cuptor până prind o cristă aurie deasupra.
  • Sfat: cornulețele se pot umple cu orice fel de cremă, dulceață.
  • În aluat se pot pune nuci, alune, scorțișoară, nucă de cocos, după gust.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne