INGREDIENTE
- 200 grame făină
- 10 grame drojdie proapătă Secretul Bunicii
- 100 grame zahăr
- 200 grame unt
- 2 ouă
- 1 lingură smântână
- esență de vanilie
- bomboane ornamentale și ciocolată de menaj
PAȘI
- Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în smântână, alături de 1 lingură de făină și 1 lingură de zahăr . Amestecăm pentru un minut.
- Se amestecă ouăle cu esența de vanilie, apoi se adaugă și zahărul.
- Se amestecă toate ingredientele, împreună cu untul și făina. Se frământă până se omogenizează toate ingredientele.
- Aluatul pentru fursecuri cu ciocolată se așează în frigider pentru 25 de minute.
- După răcire, se așează aluatul pe o suprafață netedă și se întinde.
- Aluatul se taie în funcție de forma dorită.
- Se unge jumătate din formă cu ciocolata topită și se presară bomboanele ornamentale.
- Se pregătește o tavă, iar cuptorul se încinge la 180 de grade. Se așează feliile de aluat in tavă.
- Se lasă la dospit în tavă timp de 10 minute și se introduc la copt timp de 20 de minute.
- Poftă mare!