INGREDIENTE
- 500 g făină
- un pachet margarină
- 20 grame drojdie
- 3 ouă
- 1 linguriță sare
- cașcaval ras
- susan/mac/ chimen
PAȘI
Urmează pas cu pas rețeta de sărățele si ne vei da greș!
- Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecăm pentru un minut.
- Frământați făina și margarina și se adaugă și 2 ouă. Amestecați până la omogenizare.
- Se amestecă cu drojdia. Se adaugă chimenul.
- Frământați compoziția bine.
- Se întinde aluatul pe o suprafață netedă si se taie în forme.
- Formele se așează în tavă, pe foaia de copt. Se ung cu un ou bătut.
- Se adaugă susanul sau macul.
- Se lasă la copt la 200 de grade până a rumenire.
- Poftă bună!