Personalizați preferințele de consimțământ
Folosim cookie-uri pentru a vă ajuta să navigați eficient și să îndepliniți anumite funcții. Veți găsi mai jos informații detaliate despre toate modulele cookie din fiecare categorie de consimțământ. Cookie-urile care sunt clasificate ca „Necesare” sunt stocate în browser-ul dumneavoastră, deoarece sunt esențiale pentru activarea funcționalităților de bază ale site-ului. De asemenea, folosim cookie-uri de la terți care ne ajută să analizăm modul în care utilizați acest site web, să vă stocăm preferințele și să vă oferim conținutul și reclamele relevante pentru dvs. Aceste cookie-uri vor fi stocate în browser-ul dumneavoastră numai cu acordul dumneavoastră prealabil. Puteți alege să activați sau să dezactivați unele sau toate aceste cookie-uri, dar dezactivarea unora dintre ele vă poate afecta experiența de navigare.
Întotdeauna active
Cookie-urile necesare sunt necesare pentru a activa funcțiile de bază ale acestui site, cum ar fi furnizarea de autentificare securizată sau ajustarea preferințelor de consimțământ. Aceste cookie-uri nu stochează date de identificare personală.
Cookie-urile funcționale ajută la îndeplinirea anumitor funcționalități, cum ar fi partajarea conținutului site-ului web pe platformele de rețele sociale, colectarea de feedback și alte funcții terțe.

Niciun cookie.

Cookie-urile analitice sunt folosite pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul web. Aceste cookie-uri ajută la furnizarea de informații despre valori precum numărul de vizitatori, rata de respingere, sursa de trafic etc.
Cookie-urile de performanță sunt utilizate pentru a înțelege și analiza indicii cheie de performanță ai site-ului web, ceea ce ajută la furnizarea unei experiențe de utilizator mai bune pentru vizitatori.

Niciun cookie.

Cookie-urile de publicitate sunt folosite pentru a oferi vizitatorilor reclame personalizate pe baza paginilor pe care le-ați vizitat anterior și pentru a analiza eficacitatea campaniilor publicitare.

Rețetă pâine cu cașcaval

Vrei să încerci un sortiment special de pâine, pe care să îl prepari într-un timp foarte scurt, chiar la tine acasă? Îți vom prezenta rețeta perfectă pentru o pâine pufoasă, fragedă și cu aromă delicioasă de cașcaval!

INGREDIENTE:

      • 25 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
      • 1 lingură zahăr
      • 1 linguriță sare
      • 30 ml ulei vegetal
      • 250 ml apă caldă
      • 350 g făină albă
      • 200 g cașcaval tare
      • 2 lingurițe ierburi de provence
      • 1 lingura susan
      • 1 ou

PAȘI:

      • Amestecăm drojdia Secretul Bunicii cu apa călduță li zahărul;
      • Așteptăm 15 minute, până când drojdia începe să facă spumă;
      • Adăugam sarea și uleiul și amestecăm. Apoi, adăugam și făina și frământâm bine aluatul de pâine cu cașcaval;
      • Lăsăm aluatul în bol, la crescut până la dublarea volumului, într-un spațiu cald;
      • Frământăm aluatul crescut pe o masă presărată cu făină, apoi îl lăsăm deoparte timp de 10 minute;
      • Întindem aluatul sub formă de foaie groasă de 3-4 mm;
      • Presărăm deasupra ierburile de provence și, ulterior, tăiem foaia în foi mai mici, în formă pătrată;
      • Pe fiecare foaie adăugăm cașcavalul, după ce îl trecem prin rozătoare, iar apoi rulăm foile;
      • Așezăm foile pe o tavă unsă cu ulei;
      • Batem oul și, cu el, ungem foile rulate și deasupra lor presărăm susan;
      • Lăsăm 30 de secunde la temperatura camerei, până când se închid toate golurile dintre rulouri;
      • Coacem timp 40 de minute la cuptorul preîncălzit la 160 de grade;
      • Scoatem tava și o acoperim cu un prosop de bucătărie sau o cârpă uscată;â
      • Lăsăm timp de 10 minute să se răcorească;
      • După fix 10 minute, dezvelim pâinea cu cașcaval și totul este gata;

      Poftă bună!

paine cu cascaval

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne