5 mâncăruri pe care nu trebuie să le ratezi în Germania

Continuând seria de mâncăruri în destinații populare, Germania este nelipsită de delicii. Vezi articolele despre Paris și Roma.

  1. Spätzle

În esență un tip de paste, Spätzle este o combinație simplă de ouă, făină, sare si un strop de apă minerală pentru a îngroșa aluatul – dar drept vorbind, rezultatul este minunat. În mod tradițional e servit ca un fel separat de mâncare și, uneori, e introdus în supe, dar poate fi transformat într-un simplu, dar delicioas fel principal. Cum? Prin adăugarea de Emmentaler sau altă brânză elvețiană pentru a crea brânza de macaroane germane.

  1. Schnitzel

Știu la ce vă gândiți: Schnitzel în Austria, nu în Germania. Ca o informație, este original din Italia, însă în Austria este făcut din carne de vițel, iar în Germania din carne de porc fragedă și este găsit la restaurantele tradiționale.

  1. Fischbrötchen

Ce poate fi mai bun decât un sandwich de pește? În nordul Germaniei este o tradiție culinară: în mare parte compus din peștele proaspăt, ceapă, murături, sos de rumelei și/sau de hrean.

  1. Schweinsbraten

Este porc pe grătar, adesea întâlnit și în Austria sau Cehia, asociat cu carnea bavareză. Este sărat, iar gustul de murătură provine din modul în care a fost păstrat înainte de inventarea frigiderelor, dar și datorită ierburilor delicioase sau a prearatelor precum “Stöcklkraut” (varză prăjită) și “Knödel” (găluște).

  1. Flammkuchen

Acest tip de pizza provine din regiunea Alsacia și ulterior, revendicată de Franța (unde este cunoscută sub numele de Tarte Flambée), precum și de Germania, unde se numește Flammkuchen. Un aluat de pâine în formă dreptunghiulară, în mod tradițional acoperit cu brânză sau cu crème fraîche, ceapă tăiată subțire, un tip de bacon. O delicatesă.

Nu ratați aceste feluri de mâncare tradiționale germane!

germany

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne